exams-catalunya.net


Enllaços per professors d'anglès:

Preparació d'exàmens Cambridge:
http:// www.flo-joe.co.uk
¡El lloc a la web per a la preparació dels exàmens Cambridge English! Aquesta web és per a professors o estudiants del Cambridge First Certificate in English (FCE) el Certificate in Advanced English (CAE) o el Certificate of Proficiency in English. Conté consells actualitzats relatius als exàmens FCE, CAE o CPE, gramàtica, vocabulari i pràctiques d'examen per als estudiants, així com recursos de classe extra per professors.

http://www.cambridgeesol.org/home/ts/

Pàgina web de Cambridge ESOL amb recursos educatius online. Pàgina molt extensa i amb informació detallada sobre els exàmens per als professors, incloent-hi activitats de classe i materials per a la preparació dels candidats per als exàmens Cambridge English. Descàrregues gratis dels "handbooks" i claus de respostes. Informació detallada sobre els exàmens, incloent-hi mostres d'exàmens i claus de respostes d'exàmens recents.
http://www.cambridgeenglish.org/prepare-and-practise/
Pàgina oficial dels materials de preparació per als exàmens Cambridge English amb vincles i tota la informació necessaria per preparar el teu examen.
http://www.cambridgeenglish.org/images/84609-faq-regulations.pdf
Regulació general dels exàmens Cambridge English per l'any en curs.
http://www.cambridgeenglish.org/cambridge-english-for/schools/schools/
Informació sobre seminaris i tallers, materials de classe i presentacions per escoles i col·legis.
http://www.writefix.com/pet/index.htm
Exercicis pràctics i consells per el PET speaking test.

Recursos per professors :

http://members.tripod.com/%7EESL4Kids/

The EFL Playhouse es un recurs per professors de Young Learners
http://reggie.net/teaching/
Activitats, jocs i idees divertides per ensenyar anglès als nens i nenes.
http://puzzlemaker.school.discovery.com/
Un bon lloc per desenvolupar les teves pròpies recerques de paraules i de mots encreuats. Pots realitzar la recerca d'una paraula per als estudiants literalment en uns pocs minuts.

http://www.eslkidstuff.com/

ESL & EFL recursos per als professors d'anglès per nens i per als pares. Més de 1.000 imatges didàctiques, centenars de " worksheets", tallers, jocs, feina i molt més.

http://www.bbc.co.uk/worldservice/learningenglish

BBC World Service. Estupenda pàgina amb moltes activitats per ajudar els estudiants amb el seu anglès i variats recursos per als professors.

http://www.apac.es/classroom-resources/

Una pàgina excel·lent. Plena de vincles útils i de recursos educatius per als professors.

General:
http://www.its-online.com/
Moltes idees gratis i possibilitat de subscriure's tant a la versió impresa com a la online. Probablement la més popular de les revistes generals de ensenyament.
http://www.richmondpark.net/
Piles de noticies, activitats i chats online en aquesta pàgina.
http://www.english-to-go.com/
Excel·lent lloc web. Articles de diari molt actualitzats amb diferents exercicis i activitats per fer servir a classe. Indexat per nivells i per temes. Compte amb el nivell - tendeix a ser molt més alt del que es diu. De vegades, basta amb prendre un article i treballar-lo al teu aire.
http://www.onestopenglish.com/index.htm
Revista online y recursos gratuïts.
http://www.reward-english.net/webgindex.htm
Material suplementari que s'ha de fer servir necessàriament amb els llibres de la sèrie Reward, però que està ple de bones idees.
http://www.hltmag.co.uk/nov99/pubs.htm
Revista online, barreja d'idees per a l'ensenyament i articles sobre diferents metodologies i sobre novetats en TEFL. Excel·lents continguts. Pots registrar-te gratis online per tal de rebre notificacions per email. El responsable és Mario Rinvolucri, molt respectat en els cercles de TEFL. Està basat en l'estil humanístic d'ensenyament.
http://www.everythingesl.net/
Aquesta web conté planificació de les lliçons, trucs didàctics, descàrregues, tòpics de discussió, i una varietat de recursos.

TEFL:
http://www.tefl.com/
Et manté informat del que passa en el món del TEFL.

http://www.eslcafe.com/

Lloc molt actiu amb fòrums de discussió (participacions d'arreu del món) i ofertes de feina. És conegut com "Dave's café "
Cambridge ESOL no asumeix el contingut dels vincles que figuren en aquesta pàgina. Exams-catalunya no és responsables del contingut de les pàgines que li són alienes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
Page in English Página en castellano